Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de habas secas de soja verde
- 75 g de garbanzos secos
- 150 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de harina de maíz certificada sin gluten
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas (consultar lista FACE)
- 350 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 693 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 7.05 g
- Koolhydraten
- 24.66 g
- Vetten
- 4.71 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1h 30min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h