Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
12 rebanadas

Ingrediënten

  • 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
  • 65 g de trigo sarraceno en grano
  • 80 g de quinoa en grano
  • 40 g de semillas de chía
  • 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 25 g de miel
  • 250 g de agua templada

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 3.12 g
Calorieën 564 kJ / 135 kcal
Vetten 4.26 g
Vezels 2.88 g
Koolhydraten 20.88 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...