Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
- 65 g de trigo sarraceno en grano
- 80 g de quinoa en grano
- 40 g de semillas de chía
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 250 g de agua templada
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 564 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.12 g
- Koolhydraten
- 20.88 g
- Vetten
- 4.26 g
- Vezels
- 2.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Lasaña sin gluten
2h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.