Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
- 65 g de trigo sarraceno en grano
- 80 g de quinoa en grano
- 40 g de semillas de chía
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 250 g de agua templada
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 564 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.12 g
- Koolhydraten
- 20.88 g
- Vetten
- 4.26 g
- Vezels
- 2.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de brioche sin gluten
2sa 50 dk
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.