Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha de abóbora e couve
1 godz. 25 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3ωρ. 25 λεπτ.
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35 min
Panquecas de abóbora
40 min
Piza de feijão-verde e pesto
1 godz. 45 min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 godz.
Snacks de brócolos e queijo
45 min
Arroz de salmonete
1 godz. 45 min
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Mousse de maracujá e gengibre
8h 15min