Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mistura de ervas aromáticas para pão
Geen beoordelingen
Pataniscas de brócolos e ketchup de pimentos
1 godz. 45 min
Muffins de salmão e curgete
30 Min
Gelado de spirulina
16 Std. 10 Min
Crumble de ameixa e avelã
35 min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50 min
Mel de tâmaras
35 min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Chutney de tomate
12h
Gelado de cereja
24h
Gelado de banana com manteiga de amendoim e chocolate
8 Std. 10 Min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1h 30min