Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 25 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella, in Stücken
- 200 g Schafskäse (Feta oder frischer Mizithra), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Kürbis-Pizza
1 Std.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Pizza mit Zucchetti
1 Std. 45 Min
Penne alla Puttanesca
35 min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 Min
Pastasalat mit getrockneten Tomaten
1 godz. 40 min
Pizza "Tricolore"
1 Std. 45 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Pizza vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min