Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 25 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella, in Stücken
- 200 g Schafskäse (Feta oder frischer Mizithra), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Lasagne verdi
1h 15 min
Vegetarische Calzoni
1h 50min
Pizza mit Zucchetti
1h 45 min
Pizza "Tricolore"
1h 45 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min