Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3472 kJ / 829 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1 Std.
Kürbisrisotto
35 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Kürbislasagne
1 Std. 40 Min
Kürbis-Risotto mit Speck
25 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Spargelquiche
1 Std.
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1 Std. 30 Min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min