Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 40 g di pane a pezzi
- 40 g di latte intero
- 1 gambo di lemon grass (solo la parte bianca)
- 3 cm di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 peperoncino piccante rosso fresco
- 2 cucchiaini di salsa di pesce
- 500 g di carne trita di manzo
- 500 g di acqua
Glassa al miele
- 80 g di miele
- 40 g di salsa di soia
- 1 cucchiaio di salsa di pesce
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Salsa piccante Nuoc Cham
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante
- 2 cucchiai di succo di lime
- 120 g di acqua
- 50 g di salsa di pesce
- 50 g di aceto di riso
- 40 g di zucchero
Insalata
- 150 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- acqua bollente q.b.
- 8 foglie di lattuga verde
- 1 cetriolo, a fettine diagonali
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso fresco, a rondelle (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2559 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Pollo in fricassea
50 min.
Burger vegan
5 Std.
Zuppa di manzo con verdure
30 Min
Forever
10 min
Happy sun beach
10 min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 godz. 30 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Geen beoordelingen
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Geen beoordelingen
Cocktail al cocco
15 Min
Arroz caldoso
1u. 10min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 Std. 35 Min