Apparaten en accessoires
Zuger Kirschtorte
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
12 Stücke
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten1 EL
Biskuitteig
-
Eier3
-
Zucker90 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Mehl90 g
Japonais-Boden
-
Haselnüsse ganz100 g
-
Eiweisse4
-
Salz1 Prise
-
Zucker150 g
Kirschsirup
-
Zucker30 g
-
Kirsch200 g
-
Wasser100 g
Buttercreme
-
Zucker180 g
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Kirsch3 EL
-
Lebensmittelfarbe rot10 Tropfen
Fertigstellung
-
Mandelblättchen40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
2131 kJ /
509 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
44 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Emmentaler Meringues
2u. 15min
Osterkuchen
1u. 45min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 40min
Schenkeli
1u. 35min
Bretzeli
2u. 30min
Basler Läckerli
1u. 10min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1u. 15min
Aargauer Rüeblitorte
2u.
Basler Brunsli
8u. 40min
Nuss-Stängeli
1u. 50min
Chräbeli
24u.