Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Musakka
1h 10min
Ballı Bademli Pasta
30min
Misket Köfte
40 Min
Fırınlanmış Havuç
30min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 Min
Sabayon Soslu Elma
40 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Karnıyarık
1h
Patlıcan Beğendi
50 Min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 Min
Tahinli Cevizli Kek
55 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min