Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 150 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
- 150 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 480 g su
- 200 g krema
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon, (bk. öneriler)
- 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
- 70 g kiraz domates, dörde bölünmüş
- 16 adet fesleğen yaprağı, el ile küçük parçalara ayrılmış
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
İmam Bayıldı
1h
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Geen beoordelingen
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Tavuklu ve Körili Darı
Geen beoordelingen
Karnıyarık
1h
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min