Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavuk Marinasyonu
- 700 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (1 cm)
- 50 g limon suyu
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
Pesto
- 65 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 60 g fesleğen yaprağı
- 25 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 110 g sızma zeytinyağı
- 1 tutam tuz
Tagliatelle ve Pişirme
- 1200 g su, haşlamak için
- 1 tk tuz
- 400 g makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi
- 15 g zeytinyağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Pas d’évaluation
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Pas d’évaluation
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Pas d’évaluation
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Linzer Turta
50 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 godz. 40 min