Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 godz.
Patates Graten
1 godz. 10 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Sebzeli Galette
1h 30min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Midyeli Penne
1hod. 5min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min