Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (optioneel)
of 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (optioneel) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (optioneel)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Tavuk Eti Suyu
Pas d’évaluation
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Orman Kebabı
1 Std.