Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toastbrot
16h
Erdäpfelpolster
14h 40min
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 Std.
Dinkelweckerl
23h 40 min
Dinkelsemmerl
14h 30 min
Weißbrot
15h
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Wachauer Laberl
15u. 20min
Mohnflesserl
14h 30 min
Knusperspitze
5h 30min