Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 150 - 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pulpa de calabaza (en dados de aprox. 3x3 cm)
- 400 g de hojas de espinaca frescas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 3 huevos batidos
Masa
- 400 g de harina
- 70 g de aceite
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo batido para pintar la masa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Pascualina
1h 45min
Malfatti de espinacas con setas
40min
Tartaleta de calabaza y verduras
2 godz.
Quiche de calabacín con jamón york
1 godz.
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1h 40min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1 godz. 15 min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 godz. 20 min