Apparaten en accessoires
越式扎肉卷
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
冰水40 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
豬里肌肉 去筋膜,切塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮香菜 只取根部 (約5克)3 支
-
魚露1 ½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
水1000 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
99.5 g
Calorieën
5143.4 kJ /
1230.5 kcal
Vetten
72.2 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
越南,越美味
10 recepten
Taiwan
Taiwan