青蔥香菇麻油雞飯
TM6

青蔥香菇麻油雞飯

4.0 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 黑麻油
  • 10 克 油
  • 30 克 薑 ,切片
  • 350 克 去骨雞腿肉 ,切塊(約4公分)
  • 4 - 6 朵 乾香菇 ,泡發(約80克),切塊
  • 1 茶匙 米酒
  • 300 克 泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾
  • 420 克 水
  • 1 茶匙 醬油 ,多備一點淋醬用
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 2 - 3 枝 蔥 ,切蔥花
  • 香油 ,調味用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2230.5 kJ / 533.6 kcal
Eiwitten
26.9 g
Koolhydraten
72.5 g
Vetten
14.8 g
Verzadigd vet
85.3 g
Vezels
8.4 g
Natrium
169.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten