青蔥香菇麻油雞飯

青蔥香菇麻油雞飯

4.0 36 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 黑麻油
    15 克
  • 10 克
  • 切片
    30 克
  • 去骨雞腿肉 切塊(約4公分)
    350 克
  • 乾香菇 泡發(約80克),切塊
    4 - 6 朵
  • 米酒
    1 茶匙
  • 泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾
    300 克
  • 420 克
  • 醬油 多備一點淋醬用
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切蔥花
    2 - 3 枝
  • 香油 調味用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 169.7 mg
Eiwitten 26.9 g
Calorieën 2230.5 kJ / 533.6 kcal
Vetten 14.8 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 85.3 g
Koolhydraten 72.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...