豆沙蛋黃月餅

豆沙蛋黃月餅

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 15min
24 顆

Ingrediënten

麵皮
  • 花生油 或任何植物油
    80 克
  • 轉化糖漿
    180 克
  • 鹼水 (約3克),詳見要訣
    1 茶匙
  • 低筋麵粉 過篩
    320 克
內餡
  • 米酒 或玫瑰露酒
    少許
  • 鹹蛋黃 (生)
    24 顆
  • 紅豆沙 或 烏豆沙、蓮蓉餡
    600 克
  • 高筋麵粉 手粉用
    少許
  • 蛋黃
    1 顆
  • ½ 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 顆

Natrium 37.4 mg
Eiwitten 5.6 g
Calorieën 936.1 kJ / 223.7 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...