紫薯玫瑰饅頭

紫薯玫瑰饅頭

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 人份

Ingrediënten

  • 蒸地瓜用
    300 克
  • 紫地瓜 去皮,切塊
    220 克
  • 牛奶
    130 克
  • 糖 (optioneel)
    15 克
  • 乾酵母粉
    3 克
  • 中筋麵粉
    250 克
  • 發酵用
    250 克
  • 1 茶匙
  • 蒸饅頭用
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 19.6 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 429.3 kJ / 102.6 kcal
Vetten 1 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 20.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...