海底椰無花果雞湯

海底椰無花果雞湯

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 7u. 15min
3 人份

Ingrediënten

  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 1800 克
  • 海底椰 洗淨,預先浸泡1小時
    30 克
  • 南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 無花果乾
    20 克
  • 蜜棗
    2 顆
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 76 mg
Eiwitten 30.8 g
Calorieën 1000 kJ / 239.2 kcal
Vetten 9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 105.9 g
Koolhydraten 7.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...