Apparaten en accessoires
海底椰無花果雞湯
Voorbereiding. 5min
Totaal 7u. 15min
3 人份
Ingrediënten
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1800 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時30 克
-
南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
無花果乾20 克
-
蜜棗2 顆
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
76 mg
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1000 kJ /
239.2 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
105.9 g
Koolhydraten
7.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
吃出美顏肌
10 recepten
Taiwan
Taiwan