紅燒冬菇珍珠鮑

紅燒冬菇珍珠鮑

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • (約50克),切段
    5 根
  • (約15克)
    10 片
  • 蒜頭
    5 粒
  • 500 克
    500 克 雞高湯
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    40 克
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 冬菇 (大花菇),浸泡2小時
    10 朵
  • 蠔油
    2 大匙
  • 帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨
    30 隻
  • 500 克
  • 青江菜 洗淨對切
    6 顆
  • 1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1014.3 mg
Eiwitten 8.1 g
Calorieën 5121 kJ / 1225.1 kcal
Vetten 125.2 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...