Apparaten en accessoires
紅燒冬菇珍珠鮑
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蔥 (約50克),切段5 根
-
薑 (約15克)10 片
-
蒜頭5 粒
-
500 克 雞高湯水500 克
-
醬油40 克
-
冰糖40 克
-
紹興酒1 大匙
-
冬菇 (大花菇),浸泡2小時10 朵
-
蠔油2 大匙
-
帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨30 隻
-
水500 克
-
青江菜 洗淨對切6 顆
-
油1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1014.3 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
5121 kJ /
1225.1 kcal
Vetten
125.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
點一桌年夜飯
6 recepten
Taiwan
Taiwan