Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kichererbsen, getrocknet
- 1750 g Wasser
- ½ Bund Blattpetersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1 ½ Würfel Gemüsebrühe
- 2 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Möhren, in 5 mm Scheiben
- 150 g Staudensellerie, in 5 mm Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Orientalische Linsensuppe
30min
Minestrone
45min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Kichererbsen-Eintopf
30min
Vegetarischer Eintopf
1h
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min