Apparaten en accessoires
彩椒照燒雞
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)300 克
-
蔥 (約2枝),切段15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
醬油 (約40克)3 大匙
-
味醂 (約40克)3 大匙
-
清酒 (約40克)3 大匙
-
綜合甜椒 去籽、切塊(約2公分)200 克
-
白芝麻1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.4 g
Calorieën
839.8 kJ /
200.7 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
基礎選集
12 recepten
Taiwan
Taiwan