Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción
- 1 lengua de ternera (1400-1500 g)
- ¼ de cebolla
- 1 zanahoria en 2 trozos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 - 3 litros de agua (para cocer)
Guiso
- 3 dientes de ajo
- 180 g de cebolla roja, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 150 g de vino tinto
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 100 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 177.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15 min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Conejo en salmorejo
9 Std.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Truchas en escabeche
12sa 30 dk