![Lengua de ternera al vino tinto Lengua de ternera al vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E609E823-CC38-4476-B445-28B391BD6DE3/Derivates/b8b7ef06-fefc-4e26-8d64-69faed27e125.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción
- 1 lengua de ternera (1400-1500 g)
- ¼ de cebolla
- 1 zanahoria en 2 trozos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 - 3 litros de agua (para cocer)
Guiso
- 3 dientes de ajo
- 180 g de cebolla roja, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 150 g de vino tinto
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 100 g de guisantes congelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1589 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 177.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de trucha del Órbigo
35 Min
Codornices en salsa de cítricos
40 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50 min
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 Std. 35 Min