Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de zanahoria en trozos
- 60 g de nabo en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de puerro en rodajas
- 60 g de champiñones en cuartos o en mitades
- 1500 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 hueso de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 300 g de morcillo de ternera en 2-3 trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 269 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 10.83 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 1.68 g
- Vezels
- 1.03 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne guisada con fantasmas de patata
1hod. 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Caldo oscuro de ternera
2 Std. 10 Min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 godz. 45 min
Pato a la naranja
3u. 20min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2hod. 20min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10 min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.