Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sera edam, pokrojonego na kawałki
- 500 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonego na kawałki
- 15 g masła
- 20 g mąki krupczatki
- 750 - 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżka miodu
- 1 łyżeczka octu jabłkowego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- koperek, świeży, posiekany, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 508 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 Min
Barszcz z serem feta
40 Min
Zupa selerowo-gruszkowa
50 Min
Zupa szpinakowa z imbirem
30 Min
Zupa krem z kaszy jaglanej i kukurydzy
40 Min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 Min
Zupa krem z pieczarek i cukinii
50 Min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 Min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa krem z czarnej fasoli
20 Min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35 Min