Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 20 g majonezu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1671 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka ryżowa z tuńczykiem i oliwkami
30 min
Sałatka ziemniaczana
50小时
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35 min
Sałatka śródziemnomorska z kuskusem
50 Min
Sałatka meksykańska
1 godz. 15 min
Sałatka z makaronem razowym
35 min
Zielony sos wielkanocny
1 godz. 20 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25min
Sałatka z serem
5 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min