Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 20 g majonezu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1671 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka tabbouleh z granatem i orzechami
35 Min
Sałatka meksykańska
1h 15min
Sałatka z nowalijek na parze
50 Min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 Min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 Min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 Min
Surowy kuskus z kalafiora (dieta raw)
20 Min
Sałatka z serem
5 Min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 Min
Sałatka ziemniaczana
50h
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 Min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 Min