Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego
- 15 g mleka
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 szczypty soli
- 4 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 25 g masła
- 2 ząbki ząbki czosnku
- 100 g liści szpinaku, świeżych
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 6 jajek
- 400 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omlet z białek
35 min
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Ziemniaczki śródziemnomorskie
2 Std. 30 Min
Szparagi, ryż z parmezanem i cytrynowym sosem zabajone
1h
Cebule faszerowane wątróbką
1 Std. 55 Min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Suflet z boczku i jajek
40 min
Bułeczki z sera gruyère
45min
Gotowanie jajek
20 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 Min
Purée ziemniaczane
50 min