Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego
- 15 g mleka
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 szczypty soli
- 4 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 25 g masła
- 2 ząbki ząbki czosnku
- 100 g liści szpinaku, świeżych
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 6 jajek
- 400 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie jajek
20min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Suflet z boczku i jajek
40min
Purée ziemniaczane
50min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25min
Zapiekanka makaronowa z owocami morza i beszamelem bez laktozy
1h 10min
Suflety kalafiorowe
55min
Jajka sadzone na parze
15min
Frittata ze szparagami
50min
Kokosowy chłodnik z awokado
15min
Minizapiekanki z owocami morza (bez laktozy)
1 Std. 35 Min
Portugalskie zielone jajka
50min