Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nadzienie
- 500 g pomidorów śliwkowych, pokrojonych w 2 cm kostkę
- 100 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Kruszonka
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 120 g mąki pszennej
- 120 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 50 g orzeszków piniowych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1456 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1 Std. 5 Min
Krążki cukinii nadziewane masą serową
55 Min
Sałatka z pomidorami i fasolą
30 Min
Ziemniaki w pomidorach z orientalnymi przyprawami
1 Std. 10 Min
Chłodnik z cukinii z miętą
2h
Chłodnik pomidorowy
30 Min
Suflety kalafiorowe
55 Min
Kulki z cukinią i serem feta
40 Min
Rabarbarowa lasagne
1 Std. 10 Min
Sałatka z młodych ziemniaków
50 Min
Gazpacho z malinami
1 Std. 15 Min