Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos
- 50 g oliwy z oliwek
- 30 g białego octu winnego
- 50 g wody
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki musztardy Dijon
Sałatka
-
200
g rukwi wodnej, tylko liście, bez twardych łodyg
of 200 g roszponki - 150 g gruszki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 3 mm plastry
- 2 łyżki ziaren sezamu, uprażonych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 499 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka z piersi indyka
20min
Sałatka śródziemnomorska z kuskusem
50 Min
Terrina z ziołową polentą
1 godz. 50 min
Dressing limonkowo-miętowy
10 min
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
25 min
Dip z karczochów i tofu
5 min
Dorsz z aïoli i warzywami
50 Min
Nachos z ostrą papryczką i tartym serem
40 Min
Sałatka Cezar
50 Min
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1h 35 min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min