Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2602 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purea di patate
45 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa di riso
50 min
Vin brûlé bianco
20min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Composta di mele
20min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Peperoni con tofu e fagioli
1 godz.
Chili vegetariano
Geen beoordelingen
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.
Spezzatino alla zurighese
50 min