Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2602 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di peperoni
20 min.
Tiramisù
5u. 40min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Asparagi con patate
50 min
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.
Minestrone
45 min
Minestra di carote e menta
35min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 min
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Zuppa di arance e zucca
35min