Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
- 35 g sumo de limão
- 4 gemas de ovo
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2094.9 kJ / 500.7 kcal
- Eiwitten
- 67.7 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 7628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango de fricassé
30 Min
Frango com ervilhas e batata-doce
1 Std.
Fricassé de pescada
1h 10 min
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Guisado cremoso de frango e mostarda
40min
Lulas de fricassé com manjericão
1 Std.
Frango de fricassé
30 Min
Risoto de borrego com couve-flor e pão picante
Geen beoordelingen
Pudim de arroz-doce e molho de framboesa
9h
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30 Min
Gratinado de lulas
1 Std. 30 Min
Fricassé de lulas
40min