Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Meersalz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 3 Fleischtomaten, geviertelt
- 400 g Lammfleisch, zart, in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Curry
- 5 - 10 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1427 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Lammragout
1h
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min