Carpaccio de ternera con salsa de piñones

Carpaccio de ternera con salsa de piñones

3.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 raciones

Ingrediënten

  • 8 - 10 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 50 g de piñones
  • 15 g zumo de limón
  • 50 g de vino blanco seco
  • 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 19.4 g
Calorieën 769 kJ / 184 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 0.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...