Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para aliñar la ensalada)
- 200 g de cebolla cortada en gajos
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 - 2 zanahorias cortadas en rodajas (aprox. 100 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 3 - 4 ramilletes de brócoli
- 3 - 4 ramilletes de coliflor
- 1 pimiento rojo (aprox. 350 g) cortado en tiras
- 1 berenjena (aprox. de 300 g) con piel cortada en trozos
- 1 calabacín (aprox.de 300 g) con piel cortado en bastones
- 3 - 4 champiñones pequeños enteros
- 1 puerro (aprox. 100 g) cortado en rodajas de 4 cm
- 1 paquete de hojas variadas de ensalada (mezclum)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Acelgas en adobillo
40min
Pak choi salteado
10 min
Sopa de verduras
50min
Zanahorias estofadas agridulces
1h
Calamares en ensalada
24h 25min
Papillote de plátano y piña
35min
Guiso de verduras
45min
Áspic de verduras y huevo
4h
Jardinera de verduras en vinagre
1h 15min
Verduras baby en escabeche de tomate
1h
Papillote de pencas de acelga
30min
Guiso de setas de primavera
30min