Apparaten en accessoires
綜合海陸燉鍋
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
奶油20 克
-
西班牙辣味香腸 切段(約2.5公分)150 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)200 克
-
蕃茄糊80 克
-
黑糖10 克
-
罐頭番茄 去皮,切丁(約1公分)400 克
-
西洋芹 切段(約1公分)130 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
百里香1 大匙
-
墨西哥TACO香料1 大匙
-
凱宴辣椒粉½ 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)250 克
-
水250 克
-
草蝦 去殼,去腸泥200 克
-
新鮮巴西利 少許,切碎
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31.1 g
Calorieën
1772.8 kJ /
424.1 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
25.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
肉料理食帖
10 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
椰棗燕麥飲
Geen beoordelingen
莓果烤奶酥和英式蛋奶醬
Geen beoordelingen
番茄蘑菇義大利麵
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
壽司卷
25u. 20min
炒冬粉
1u. 10min
韓式雜菜冬粉
1u. 45min
蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)
Geen beoordelingen
蒜烤牛排佐葡萄酒醋
1u. 10min
薇絲朋馬汀尼 VESPER(007首部曲:皇家夜總會)
Geen beoordelingen
摩洛哥雞肉庫司庫司
Geen beoordelingen