Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto:
- 220 g di farina + q.b. per infarinare
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Farcire e completare:
- 2 pere (circa 400 g), mature
- 2 cucchiai di succo di limone
- 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- farina, per il piano di lavoro
- miele q.b.
- 3 cucchiai di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1613 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Pane ripieno Margherita
3u. 15min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Feta al cartoccio
25min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Panpepato lucernese
55min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Salsa olandese
15min
Gelato al gusto Cheesecake
Brak ocen
Vermicelles
3u. 15min