Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de carne de cabrito (en trozos de 4-5 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cebolla (aprox. 150 g) en cuartos
- 1 rebanada de pan de molde sin corteza, troceado
- 1 cucharada de vinagre
- 70 - 80 g de hígado del cabrito en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharada de pimentón
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1325 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Cordero al vino tinto
45 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Caldereta de cordero
40 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Fideuá de carrilleras y langostinos
1 Std. 15 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20min
Conejo con mojo picón
20 Min
Callos a la asturiana
1h 20min
Paella de marisco
50 Min