Bogavante en salsa Newburg

Bogavante en salsa Newburg

4.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 15min
4 raciones

Ingrediënten

Cocción de los bogavantes
  • 150 g de agua
  • 100 g de vino blanco seco
  • 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
  • 4 cucharadas de sal gorda
  • 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
  • 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
  • 10 g de chalotas
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de zanahoria
  • 50 g de puerro
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 20 g de tomate concentrado
  • 400 g de batata (en dados de 2 cm)
  • 30 g de nata (35% de grasa)
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 5 g de harina
Montaje
  • 1 cucharadita de cebollino fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 24.2 g
Calorieën 1839 kJ / 440 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 18.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...