Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1839 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Langostinos dos salsas
30min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35 min
Besugo a la espalda
25min
Nécoras y cigalas al vapor
35 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30min
Pizza con langosta y salsa Alfredo (Estados Unidos)
40min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h