Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de los bogavantes
- 150 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 2 bogavantes vivos (de 500 g c/u)
- 4 cucharadas de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Mantequilla de coral de bogavante
- 100 g de mantequilla
Salsa Newburg
- 10 g de chalotas
- 1 diente de ajo
- 30 g de zanahoria
- 50 g de puerro
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino de Jerez seco
- 20 g de tomate concentrado
- 400 g de batata (en dados de 2 cm)
- 30 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 5 g de harina
Montaje
- 1 cucharadita de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1839 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Crema con rape y gambas
30 min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20 min
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1h
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4 Std. 20 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min