Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
of 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Mantarlı Risotto
40 min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Geen beoordelingen
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Sabayon Soslu Elma
40 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min