Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optioneel)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
2h 45min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Geen beoordelingen
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Geen beoordelingen
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Geen beoordelingen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Somon Tartar
10 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Geen beoordelingen