Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optioneel)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandez sos
20 Min
Bloody Mary
15 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Geen beoordelingen
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Geen beoordelingen
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 godz. 15 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5 min