Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optioneel)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Geen beoordelingen
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Geen beoordelingen
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Geen beoordelingen
Biberli Elmalı Ezme
25min
Sebze Suyu
Geen beoordelingen
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Geen beoordelingen
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Peynirli Karides Tava
35min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min