Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Somon, havuç ve taze fasulye
- ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
- 1 tk tuz
- 1 tutam toz muskat
- 2 tutam toz beyaz biber
- 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
- 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
Mango sosu
- 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 50 g brendi
- 1 tk köri tozu
- 300 g su
- 100 g krema
- 120 g yoğurt
- 1 tutam tuz
- 1 tutam toz beyaz biber
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2144 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 godz. 20 min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Geen beoordelingen
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 Std. 5 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min
Çilekli Beyaz Sangria
12h
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min