Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
of 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
of 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Sebzeli Karides
40 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 godz.
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Buharda Pişmiş Somon
30 min