Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Dentice agli agrumi
45min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Salmone nanbanzuke
1h
Cous cous con calamaretti
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3h 20min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h