Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpo al vino rosso
1h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min