Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di filetti di pesce tipo Palamita (eviscerata e pulita)
- 150 g di patate rosse pelate, a pezzi (2 cm)
- 400 g di finocchi a pezzi (3 cm)
- 250 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di chia
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Polpette di alici
55min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1j
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Burger di seppie
25min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 menit
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Sarde a beccafico
35min
Triglie in salsa piccante
30min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min