Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 3 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 - 650 g gemischtes Gemüse (z.B. Lauch, Erdäpfel, Karotten, Zucchini, Stangensellerie, Paradeiser, Mangold, Kürbis), in Stücken
- 20 g Polenta (Maisgrieß)
-
100
g Erbsen, tiefgekühlt
of 100 g Fisolen, TK, halbiert - 20 g Olivenöl
- 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 800 g Wasser
- Salz, nach Geschmack
- Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 539 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelle Minestrone
20 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Fastensuppe
45 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Schnelle Kürbissuppe
25min
Krautsuppe
55 Min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min