Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
TM6 TM5

Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler

4.4 (110 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 30 g Butter
  • 450 - 500 g Knollensellerie
  • 1 ½ TL Kurkuma, gemahlen
  • 1000 g Wasser
  • 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich mit Emmentaler)
  • ½ Bund frischer Schnittlauch
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Cayennepfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
540 kJ / 129 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
10 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten