
Apparaten en accessoires
Erdäpfel-Sellerie-Püree
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)400 g
-
Sellerie geschält, in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Salz1 TL
-
Milch260 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Erbsen, tiefgekühlt100 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
Voeding per 1 Portion
Calorieën
242 kcal /
1012 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
31 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
698 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Nom, nom, nom
77 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk