Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Sellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 TL Salz
- 260 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 939 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Pastinaken-Apfel-Stampf
40 Min
Glasierte Babykarotten
25min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Karottensuppe nach Moro
1 Std. 45 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Butternusskürbisgemüse
25min