Apparaten en accessoires
Lemon Bars
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
40 pieces
Ingrediënten
Dough
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar50 g
-
candied lemon peel50 g
-
vanilla sugar, homemade20 g
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
egg yolk from medium egg1
-
plain flour plus extra for dusting200 g
Assembly
-
lemon thin peelings of skin only½
-
sugar120 g
-
egg white from medium egg1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1 g
Calorieën
274 kJ /
66 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
German Christmas Baking
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Bagels with Egg and Bacon Jam
3u. 20min
Orange Burst Biscuits
2u. 10min
Lemon Curd
1u.
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1u. 40min
Ombre Cake
2u. 10min
Marzipan Balls
25min
Sesame Bars
1u. 15min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1u. 45min
Apple sauce
20min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7u. 45min
Profiteroles
2u. 15min
Onion Focaccia
3u. 20min