Apparaten en accessoires
Fondant Icing
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
330 g
Ingrediënten
-
icing sugar plus extra for dusting300 g
-
egg whites pasteurised20 - 25 g
-
liquid glucose (15 g)1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 330 g
Natrium
43.4 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
5209.5 kJ /
1245.1 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
316.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hot Cross Buns
3u. 50min
Chocolate Fudge Cake
1u.
Buttercream icing
5min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Buttercream Icing
5min
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Shortcrust Pastry
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1u. 55min
Butterfly Cakes
1u.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7u. 45min