Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Pck. Pizzateig für ein Backblech, frisch, aus dem Kühlregal (400 g, 24 x 36 cm), z.B. von Tante Fanny
- 120 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 170 g Frischkäse mit Kräutern
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 EL Olivenöl
- 60 g Rucola, grob geschnitten
- 125 g Räucherlachs, in Streifen (à 1 x 5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Tonno e cipolla
13h 15min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10 min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Orangen-Schmand-Pfannkuchen mit Salz-Karamell-Sauce
45 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Lachszopf mit Dillcreme
45 Min
Maritimer Brotaufstrich
10 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 Min
Beeren-Dickmilch-Dessert
1h 15min
Thunfisch-Paprika-Dip
10 Min