Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Johannisbeeren
- ½ Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 50 g Zucker
- 40 g Zwieback (4 Stück)
- 200 g Frischkäse
- 150 g Schmand
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 40 g Ahornsirup
- ½ TL Vanille, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 Min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3u.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Früchte-Dickmilch-Dessert
1 Std. 15 Min
Früchtequark für alle
10 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Apfel-Amaranth-Quarkspeise
1h 10 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min